Orkla

Svetsarvägen 15,171 41 Solna, Solna

Information
Orkla är den norska koncernen bakom kända varumärken såsom OLW, Ballerina, Smash, Pierre Robert, Grumme, Salvequick, Nutrilett mfl. I vårt nya kontor i Solna Business park arbetar de olika företagen Orkla Confectionery & Snacks, Pierre Robert Group och Orkla Care tillsammans i ett aktivitetsbaserat kontor.

Yta: 4000 kvm
Antal anställda: 200
Inflyttning: December 2016
Arkitekter: Spectrum Arkitekter
Inredningsleverantör: Input Interiör
Fotografer: Janson Strong


Motivering
En totalrenoverad lokal med stilren inredning med känsla för detaljer och med fönster runt hela kontoret som leder in dagsljuset. Ett snyggt och välvårdat kontor som har mer än bara yta. Vi har skapat en mötesplats för fyra bolag med mängder av produktprover på allt från små plåsterförpackningar till ostbågspåsar i party size. Kontoret ger en känslan av att du går i en butik snarare än på ett kontor. Kontoret är uppbyggt runt de naturliga samlingsplatser som vi kallar Magneter, som stimulerar till kreativt arbete där våra produkter är det självklara i centrum.

Vi tycker att vi inte bara skapat ett snyggt kontor utan också ett som fungerar väldigt väl att arbeta i och samtidigt erbjuder olika typer av arbetsplatser för de olika typer av arbete vi har. Detta ger energi till våra medarbetare att prestera.

Renovering och flytt till nya lokaler har inte bara inneburit att våra medarbetare fått en ny arbetsplats, utan samtidigt utmanade vi sättet att arbeta och introducerade ett aktivitetsbaserat arbetssätt. Med det beslutet kunde vi utforma och inreda lokalen redan från början med den förutsättningen.

I en färsk undersökning är 8 av 10 av våra medarbetare positiva till det nya aktivitetsbaserade kontoret!


Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan