Gullringsbo Egendomar

Eriksbergsgatan 8 A, Stockholm

Information
Koncernbolaget Gullringsbo Egendomar flyttade in i Gunilla von Platens fastighet efter att ha tittat runt på övriga adresser i Stockholm. Våra dotterbolag har valt att ha sina region- och huvudkontor utanför tullarna i Svenska Hus egna fastigheter i bl a Ulvsunda och Slakthusområdet. Våra behov som ägarbolag var annorlunda med närhet till finanssektorn och mäklare.

2014/2015 renoverades kontoren och inredningen anpassades för koncernen och ägarfamiljens stora konstintresse. Det är som att jobba i ett konstgalleri. Konsten är temat förutom en modern arbetsplats med ljusa och ergonomiska möbler. Överallt finns konsten : på väggar, i taket, som möbler och förstås som ögongodis.

Lokalerna är 226 kvm.

Fotograf: Smallpigart

Motivering
Detta är absolut Sveriges snyggaste kontor genom att ge konsten i alla dess former dominans i lokalerna. Medarbetarna får i varje rörelse ta del av detta ögongodis som lokalerna smyckas med. Både i stort och smått. Övriga faciliteter smälter väl in i denna stora konstsamling. Detta gör det inspirerande att arbeta och ger en dynamik i vår kreativitet.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan