Coca-Cola European Partners AB

Dryckesvägen 2C, Haninge, Stockholm

Information
Coca-Cola European Partners Sverige AB, Jordbro Stockholm
Ombyggnation och ny inredning
Inflytt april 2017
Ca 4000 kvm
Ca 280 medarbetare
Från egna kontorsrum till aktivitetsbaserat arbetssätt

Arkitekt och inredningsarkitekt: Reflex Arkitekter

Fotograf: Hannes Söderlund

Vår målbild - "The Happiness Factory"!

Att skapa ett kontor med wow-faktor som genomsyras av Coca-Colas varumärke. Våra olika produkter ska synas och kännas. Coca-Cola, Fanta, Sprite och Monster ska upplevas i alla dimensioner.

Vi ska skapa en mötesplats för oss och våra kunder, där vi med stolthet kan träffas i en stimulerande miljö, men också där det finns utmärkta möjligheter till arbetsro och rekreation.

Motivering
Här har ett av världens mest kända varumärken äntligen fått ett kontor där man kan uppleva hur det är att befinna sig mitt uppe bland de bubblande, pirriga och smarriga dryckerna! Vi kallar det "Coke Magic". Någonstans i huset kanske man förvarar det där topphemliga receptet...?
Det är Coca-Cola men med en svensk touch. Det svenska arvet syns i "The Swedish Heritage Lounge” med björkskog och svenska möbelklassiker samt i grafik med historien kring den kurviga glasflaskan, designad av svensken Alexander Samuelsson. Coca-Cola, Fanta, Sprite och Monster är några av företagets drycker som fått sätta prägel på inredningen och signalerar olika funktioner i kontoret. Spriteloungen har fått en stor väggmålning av graffittiartisten Puppet, och övrig grafik är gjord i samarbete med UMG. Kontoret, som ligger intill fabriken i Jordbro, rimmar nu perfekt med företagets själ.
Projektet har satt ny standard för hur Coca-Cola European Partners kontor runt om i Europa bör se ut!


Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan