Convendum Göteborg City AB

Kungsportsavenyn 21, Göteborg

Information
Den 1 Juli 2017 flyttade Convendum in på Kungsportsavenyn 21.
Fastigheten som rymmer 5000 kvadratmeter fördelat på sju våningar, har under det senaste året totalrenoverats och byggts ut i ett samarbete mellan Convendum, Wingårdh Arkitektkontor och fastighetsägaren Wallenstam.
Hela huset är vigt åt Convendums coworking- och kontorskoncept och är det första i sitt slag i Skandinavien.
Fotograf är Gustav Kaiser.

Motivering
Välkommen till Convendum!

På Kungsportsavenyn 21, mitt i Göteborg, har Convendum tillsammans med Wingårdh Arkitektkontor och Wallenstam skapat Skandinaviens första coworking-hus, en inkluderande mötesplats helt vigd åt det moderna sättet att arbeta.
Här samlas en mängd företag inom olika branscher som genom att bli medlemmar hos Convendum får tillgång till Sveriges i särklass snyggaste kontor.
Utöver en stor lounge, gym, garage, takterrass med utsikt över hela Göteborg, öppna coworking-ytor och privata kontor finns också en fullservad konferensavdelning som är tillgänglig för såväl medlemmar som externa företag.

Inredningen återspeglar en öppen, internationell och sofistikerad miljö som i samklang med lokalernas utformning ger en professionell känsla och uppmuntrar till möten mellan Convendums olika medlemsföretag.
Detta har uppnåtts med hjälp av bland annat en egen möbelkollektion, exklusivt framtagen för Convendum tillsammans med den välrenommerade möbeltillverkaren Ragnars. Vidare har stor omsorg lagts på detaljer och genomgående materialval av absolut högsta kvalitet, en sober och dämpad färgskala, samt genomtänkt och varm belysning av miljövänlig led-typ.

Med arkitektur i världsklass och stilsäker inryedning är detta en arbetsplats med ett oöverträffat helhetstänk in i minsta detalj.


Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan