Lindbäcks bygg AB

Solnavägen 1E 11tr, Stockholm

Information
Lindbäcks kontor på Solnavägen 1, Torsplan ligger i Hagastaden, tidigare kallat Norra Stationsområdet, numera Stockholms nya centrum för Life Science.
Fastigheten Torsplan är utvecklad av NCC, ett kontors- och handelshus med BREEM och GreenBuilding miljöcertifieringar. Kontoret är en takvåning i två plan på totalt 499m2.
Lindbäcks från Piteå i Norrbotten är Sveriges ledande företag inom industriellt byggande av flerbostadshus, miljövänligt och resurssnålt med stommar i trä för en hållbar framtid. Familjeföretaget drivs av fjärde generationen och är inne i en kraftig expansion med etablering av ny produktionsanläggning och med en omfattande rekrytering. Idag finns företaget etablerade med kontor och fabriker i Piteå samt kontor i Stockholm och Göteborg och har ca 450 anställda.
Fotograf: Mårten Ryner


Motivering
Om du känner Lindbäcks kommer du att känna dig som hemma i vårt kontor i Stockholm. Här finns den självklara balansen mellan den innovativa sidan och den hemkära, mellan det rationella och det sunda – alltid med hållbarhet i fokus. Här skapas arbetsplatser och mötesplatser kring det fina hantverket och företagets historia – från timmerflottning och sågverk via byggnader i lösvirke till industriellt byggande i trä. De aktivitetsbaserade arbetsplatserna uppmuntrar och ger inspiration till anställda och kunder som stimulerar nytänkande och kreativa samarbeten. Färgskalan och materialen präglas av Norrbottens kustnära natur och tillsammans med fastighetens spektakulära urbana läge, tolv våningar upp och med utsikt över Stockholms takåsar, skapar det en fantastisk arbetsplats.Omröstningen öppnar 2022-10-08

Ange din e-postadress i fältet längst ner på denna sidan för att få ett e-postmeddelande när omröstningen har öppnat.


Dela den här sidan