Eklund Stockholm New York

Kaserntorget 5, Göteborg

Information
När mäklarkontoret Eklund Stockholm New York bestämde sig för att öppna upp ett kontor i Göteborg ville vi skapa ett kontor som inte såg ut som det traditionella mäklarkontoret. Målet var en stor öppen yta som öppnade upp för möten i en inspirerande miljö, gav utrymme för diverse nyproduktionsprojekt och kunde användas som ett showroom. En lokal för events och mingel, men framförallt skapa en miljö som de anställda kände att de var stolta att vara en del av och som gav utrymme för ett aktivitetsbaserat arbetssätt.

En bonus har dessutom varit att kontoret med sin inspirerande miljö skapar ett intresse och en nyfikenhet i sociala medier, vilket vi i vår tur ser som en viktig del av vår marknadsföring. Dagligen lockas förbipasserande att ta ett steg över tröskeln och ta bilder vilket varmt välkomnas.

Yta: 289 kvm
Inflytt: Januari 2017
Kreativ ledning och inredningsdesign: Maria Kangärde
I samarbete med Kanozi
Fotograf: Jesper Florbrant

Motivering
Den miljö som skapats inspirerar och bjuder in till möten. Gedigna och exklusiva material har med elegans blandats med en rå och industriell känsla som ger en känsla av New York och förtagets rötter. Vårt varumärke står för kvalitet och lyx och vårt nya kontor i Göteborg är en spegling av detta.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan