TARA PAC AB

Sankt Annegatan 4, 223 50 Lund

Information
300 m2,

Skapa ett kontorslandskap som attraherar till både nyutexaminerade studenter till erfarna affärskollegor och leverantörer med senaste digitala teknik

Med hjälp av Ideas AB i Malmö

Fotograf: Mikael Leijon, Malmö

Motivering
När vi hittade denna lokalen var det kärlek vid första ögonkastet. Ett gammalt boktryckeri med spröjsade träfönster och en vy över takåsarna mitt i Universitetsområdet och Kulturen i Lund.
Tara Pac AB är ett agenturföretag som startades 1993 och representerar ett antal stora emballagetillverkare från Europa. Vi är specialister på att förpacka våra kunders produkter och med våra förpackningar visa deras kunder att det är just deras produkter som är bäst.
Med vårt nya kontor vill vi skapa en förpackning för vår egen produkt dvs vår duktiga personal som gör ett fantastiskt jobb. Med detta kontoret kan vi visa och få våra kunder/leverantörer att förstå varför just vi är så bra.
Vi har fått en arbetsplats där vi fokuserat på välbefinnandet för individen och företaget.
Vi vill att första känslan ska vara ”WOW” när dörren öppnas. Ljuset från de stora fönsterna och öppenheten ger en enorm rymd.
Det ljusa takvåningsplanet på 300m2 ger en enorm rymd och energi. Kontorslandskapet har designade individuella öppna arbetsplatser med ljudsabsorbenter i tak av fd PET flaskor som hjälper till att skapa en behaglig ljudnivå. Våra 9 storbildskärmar visar allt från nya produkter till nya avtal så att alla på kontoret är informerade om vad som händer på företaget.
Arbetsplatserna är individuella så att man får sin egen lilla vrå och trygghet med ljudabsorbenter i tak av fd PET flaskor samt absorbenter både framför, sidorna och på golvet. Detta gör att man får en behaglig ljudmatta men ändå ett visst ljudspill över till närmaste kollegorna så att man hör vad som är ”på gång”
För att kunna skapa kreativitet, effektivitet och motivation så har kontoret tre ljudklassade konferensrum som är anpassade för såväl snabba möten då alla står upp då det saknas stolar, till idérummet där det ges möjlighet till att sitta ned för mer eftertanke.
Samt vår Studio som är helt ljudisolerad där man helt kan leva ut sin sång om man önskar utan att störa någon annan. Mest kanske för en av våra anställda vars dröm var att bli studiotekniker en gång i tiden

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan