TriOptima

Mäster Samuelsgatan, Stockholm

Information
Som branschledande inom sitt affärsområde inom FinTech-branschen växer TriOptima stadigt i storlek och har gjort så sedan företaget grundades år 2000. I det nybyggda Mästerhuset i centrala Stockholm ligger TriOptimas cirka 3500 kvadratmeter stora kontor.

TriOptima förstår värdet av att skapa en arbetsplats dit medarbetarna längtar, där de trivs och känner sig inspirerade. Inför flytten påbörjades ett intensivt arbete där en referensgrupp fick vara delaktiga i inredningskonceptets och kontorets utformning. Resultatet blev ett unikt, modernt, färgstarkt, hemtrevligt och grönt kontor som hela personalstyrkan är stolta och glada för!

Olika tapeter, armaturer, mattor, möbler och scenografi har gett de många olika rummen och ytorna skiftande karaktär, färg, funktion och uttryck. Inget rum är det andra likt! Medarbetarna kan välja den miljö som för stunden passar deras behov och sinnesstämning. Ytorna med klassiska arbetsplatser har en lugnare färgpalett av beige, blått och grönt. I de gemensamma sociala ytorna finns det gott om plats för att umgås, äta, leka och arbeta.

Arkitekt: pS Arkitektur
Ansvarig arkitekt: Peter Sahlin
Handläggande arkitekter: Lina Mezquida Forsnacke, Mari Owrenn
Medverkande arkitekter: Josefine Annerstedt Hamberg, Julia Falås
Fotograf: Jason Strong

Motivering
FinTech bolag hjärtar inredningsdesign = sant!
Ett kontor man längtar till när man är ledig!
 
Inför TriOptimas flytt till nya större lokaler påbörjades ett gediget förarbete där en personalreferensgrupp fick vara delaktiga i alla steg av inredningskonceptets skapande.
Det resulterade i ett inspirerande, hemtrevligt, modernt, färgstarkt och grönt kontor som hela personalstyrkan är stolta och glada för!

TriOptima värdesätter sin personal och inser vikten av en fungerande arbetsplats där idéer tillåts att lyfta genom att möjliggöra möten i både formella och informella miljöer, samt att arbetsplatsen är ljus och lugnande. Konceptet bygger på variation, livfullhet, grönska och färg. Val som referensgruppen varit med och tagit fram och därför är väl förankrade inom de olika avdelningarna.
The cherry on top är den efterlängtade terrassen med vidunderlig utsikt över staden från det centralt belägna kontoret, citat från en anställd ”man ser ända bort till Katthult”! Här har TriOptima inte sparat på krutet utan låtit det bli en avslappnad mötesplats för avkoppling och inspiration.
 
Som branschledande inom sitt affärsområde växer TriOptima stadigt i storlek och har så gjort sedan företaget grundades 2000. TriOptima förstår värdet av att skapa en arbetsplats dit medarbetarna längtar och där de trivs, då behovet av att utöka personalstyrkan är ständigt närvarande.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan