Fuchs Lubricants Sweden AB

Swedenborgsgatan 20 B, Stockholm

Information
Företagets nordiska huvudkontor är utformat i tre stycken flyglar i ena tornet av Södra stations pendeltågsbyggnad. Det ger FUCHS Lubricants en central plats med goda kommunikationer med pendeltåg, tunnelbana och buss.
Tack vare kontorets centrala läge på Södermalm så finns det gott om lunchrestauranger i området.
Inflytt skedde maj 2017 efter att lokalerna helt renoverats om för våra behov. Under renoveringen valde man att lyfta fram vissa originaldetaljer med svart färg, så som pelare och rör.

Motivering
Det man möts av i FUCHS Lubricants lokaler är en fräsch och modern miljö med fina färger som ger en mysig hemkänsla.
Arbetsmiljön är öppen och stilren men erbjuder även mindre rum för enskilda samtal eller en plats att arbeta i ensamhet. Att kunna arbeta på andra platser än vid sitt skrivbord är möjligt då flera arbetsrum samt mindre arbetsbord finns utspridda över lokalen.
Varje flygel är avdelad med en glasvägg för en ljus, öppen och inbjudande känsla. Glasväggarna ser även till att arbetsmiljön hålls fri från störande ljud från gemensamhetsytorna.
Det finns stor variation av platser för möten.
- Projektbord i öppen miljö med en avskärmande White bord med fina färger.
- Mötesrum i flera storlekar för att kunna anpassas efter ändamål.
Mötesrummen har frostad foliering, inspirerade av kända byggnader i Stockholm, vilket är en vacker detalj som knyter an till staden.

Den gemensam loungeyta ger en inbjudande känsla av trivsel med stora fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och utsikt över Fatbursparken och bort mot Medborgarplatsen. De färgglada kuddarna och belysningen ger färg och en mysig och hemtrevlig känsla.
Här erbjuds möjligheter som att fika och äta lunch men även större sammankomster för information och event så som frukost och afterwork för alla på kontoret.

Omröstningen öppnar 2019-09-28

Ange din e-postadress i fältet längst ner på denna sidan för att få ett e-postmeddelande när omröstningen har öppnat.


Dela den här sidan