Connectitude

Torggatan 4, Malmö

Information
Våra lokaler är på drygt 1000m2
Renoveringsår nov 2017
Inflyttningsår nov 2017
Fotograf Anders Högberg

Motivering
Välkomna till vårt välplanerade och ljusa kontor högt över Södertull, i hjärtat av Malmö.
De stora fönsterpartierna bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp och underbar utsikt över Malmös många landmärken såsom Turning Torso och Öresundsbron.
Planlösningen skapar generösa sociala ytor som bjuder in till många trevliga mötesplatser i en varm och välkomnande miljö.
Våra lokaler som är på drygt 1000m2 är fördelade på 4 våningar där vi på översta våningen har gym, omklädningsrum samt en stor bastu med härliga fönster där man kan sitta och titta ut och följa årsskiftningarna i Kungsparken.
När vi flyttade in i lokalerna ville vi skapa ett kontor som var inbjudande och gav känslan av att komma hem till en god vän.
Detta lyckades vi med genom att bland annat hålla inredningen till sköna jordtoner, vi specialtillverkade konferensbord och barbord i träslaget Douglas pine och satsade på soffbord i bland annat återvunnet trä.
Vi har gjort så det finns många olika sittgrupper som bjuder in till spontana möten och där man också kan ta med sig datorn och sitta och arbeta om man vill ha lite omväxling till skrivbordet. För att få fram den familjära känslan på kontoret så har vi inrett ett barnrum där kollegornas barn kan rita, bygga lego, spela x-box, titta på film eller kanske krypa upp i fåtöljen och läsa en bok. Även de vuxna har möjlighet att leka av sig lite i vårt pingisrum på entréplan. Här har vi också ett stort öppet kök med cafékänsla och på den stora köksön dukar vi ofta upp goda frukostar och eftermiddagsfikor där alla kollegor samlas.

Omröstningen öppnar 2020-10-17

Ange din e-postadress i fältet längst ner på denna sidan för att få ett e-postmeddelande när omröstningen har öppnat.


Dela den här sidan