Iteam

Östermalmsgatan 26A, Stockholm

Information
Arkitekt: MER
Fotograf: Måns Berg

Med tekniskt kunnande och ett brinnande intresse för digital utveckling som drivkraft har Iteam sedan 1995 flyttat gränsen för vad som är möjligt. Det nya huvudkontoret i Stockholm speglar Iteams kultur och är en integrerad del av verksamheten.

Motivering
Kreativitet, uppfinningsrikedom och en vilja att utmana har blivit självgenererande kännetecken och är en del av företagets DNA. Kontoret ligger i Arkitekturskolans klassiska byggnad på Östermalm som nu går under namnet A House. Lokalerna har under senaste året förvandlats till en kreativ mötesplats för entreprenörer, start ups och andra kunskapsdrivna företag – ett perfekt sammanhang för Iteam.

Den luftsluss som utgör gränsen mellan Iteams kontor och omkringliggande puls fungerar som avskärmning utan att vara exkluderande. Utformningen i sig är inbjudande och de olika ytorna – det öppna kontorslandskapet, loungen och konferensrummen – är flexibla och kan anpassa utifrån varierande behov. Materialen är råa och klassiska. Lokalernas tidstypiska charm finns kvar och kontrasteras av nya inslag.

Omröstningen öppnar 2019-09-28

Ange din e-postadress i fältet längst ner på denna sidan för att få ett e-postmeddelande när omröstningen har öppnat.


Dela den här sidan