ÅF AB

John G Grönvalls plats 1, Skövde

Information
I mars 2018 samlade ÅF tre av sina divisioner i Skövde under samma tak och flyttade in i nya lokaler på andra våningen i Nyeport.
ÅF har fått vara med från början av ombyggnationen och utforma det nya kontoret utifrån sina egna behov. Lokalen består av kontorslandskap med kontorsrum som naturliga avdelare, en mittendel med konferens- och samtalsrum i olika storlekar, inredda med tanke att uppmuntra olika mötesformer och möjlighet att söka avskildhet för att kunna fokusera.
Tillsammans med Senab Interiör har engagerad personal från ÅF jobbat med att ta fram en snygg, funktionell och kostnadseffektiv inredning.
Ledorden har varit funktionellt, tidlös och sobert.

Yta: ca 800 kvadratmeter
Arbetsplatser: ca 70st
Inredning: ÅF i sammarbete med Senab Interiör
Arkitekt: PE Arkitektur Skaraborg AB

Motivering
Med ett stort personalengagemang så har ÅF lyckats få fram en trivsam och funktionell miljö med en sober färgskala. Lokalen uppfyller de skiftande behov och flexibla arbetssätt som utgör teknikkonsulters vardag.
Kontoret har en snygg planlösning där enskilda kontor avgränsar de öppna kontorslandskapen, i mitten avdelas lokalen av konferensrum och fokusrum med plats för koncentration och plats för att mötas. Hållbarhetstänkande i funktionalitet, material och estetik har genomsyrat projektet.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan