Assistansbolaget Försäkring Sverige AB

Sundsvåningen, Terminalgatan 1, Helsingbrog

Information
Vi på Assistansbolaget har förmånen att ha vårt kontor, längst upp på 9:e våningen i den nya delen av Knutpunkten, sedan Sundsvåningen invigdes 2016.

Lokalen är inredd med interiörer som går i en ljus färgskala med inslag av natur, sten och hav vilket ger en nordisk stil med högt i tak. De öppna sociala ytorna skapar ett mobilt kontorslandskap för såväl medarbetare som samarbetspartner. Här finns fina glasrum, öppet kontorslandskap och en lounge med stora sällskapsytor som bjuder på en öppen känsla i hela våningen. Det vackra konferensrummet inbjuder till möten såväl fysiskt som digitalt i de rådande tider vi liver i just nu. Sundsvåningen har skapat möjligheter för oss att växa som företag och arbetsgivare i regionen.

Vår absolut viktigaste resurs är våra enormt duktiga medarbetare och vi bryr oss om deras hälsa och välmående. Varje arbetsplats är välplanerad och utformad med ergonomi i fokus. Kontoret är omgivet av fönster i 360 grader som ger en unik panoramautsikt över hela Helsingborgsstad samt Öresund. Dessutom är kontoret berikat med en takterrass som gör utsikten än mer inbjudande. Här kan man njuta av solen i en modern omgivning tillsammans med staden och havet som närmsta granne.

Fotograf: Senab Interiör

Motivering
Sundsvåningen är inredd med smakfulla interiörer i nordisk stil som bjuder in den kristallblåa utsikten in till lokalen. Här möts man av en magisk panoramautsikt över Helsingborg och Öresund. Tillsammans med de fina lokalerna och den unika takterrassen upplever man ett modern kontor utöver det vanliga. En plats som skapar möjligheter för såväl medarbetare som samarbetspartners att växa i en sagolikt vacker arbetsmiljö.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan