Commissioning Design Engineering Sweden Ab

Batterigatan 5F, Västerås

Information
Inflytt februari 2020 och inredning slutförd under våren 2020. ca 250m2 kontor och lika mycket provyta för reläskydd. Foton tagna av Joakim Wanstål och Terese Andersson.

Motivering
Våra nybyggda kontorslokaler som färdigställdes i mars 2020 är verkligen ett av de trevligaste och varmaste kontoren jag varit på. Direkt när du kommer upp för trappan så möts du av fondväggar med träpaneler och sammetsmöbler i varma och inbjudande färger. Genom att ha glaspartier istället för väggar mot kontor så bjuder det in till gemenskap och trygghet. Det öppna kontoret bjuder in till en mötesplats för våra konsulter som stannar och arbetar ett par timmar på vägen till nästa arbetsplats. Det finns gott om plats att ta en fikapaus i något av de två loungerna eller om du behöver ha ett separat möte så bjuder två olika mötesrum in till inspirerade tankar. Ett stort klassrum med plats för 30 personer är perfekt för utbildningar och med en vikvägg mot det lilla mötesrummet går det att öppna upp för ännu fler deltagare. Då det fortfarande är nya lokaler så sker det fortfarande lite piff för att få allt perfekt. Till exempel så har tavlor och tryck på väggar anpassats och gjorts med vår logga för att stolt kunna visa upp för kunder.
Det här är ett kontor man verkligen vill spendera sina dagar i och som vi ser fram emot att växa i under många år.






Dela den här sidan