Brick Advokat

Hamngatan 27, Stockholm

Information
Fakta
Bransch: Advokatbyrå
Area: 450 kvm
Medarbetare: 15 st
Färdigställt: 2019
Inredningsdesign: Studio Laaw

Bakgrund
Brick Advokat är en nystartad modern affärsjuridisk byrå med expertis inom entreprenadrätt, fastighetsrätt och kommersiell hyresrätt som slog upp portarna till sin verksamhet 1 januari 2019. Vi ville ha ett centralt läge, en välkomnade atmosfär både för våra medarbetare och våra klienter. En lokal som skulle kännas trivsam, visa på kvalité och påvisa att vi är en viktig byggsten med vår gedigna kompetens.

Inredningskoncept:
Brick it on - känslan av en miljö som är trygg, modern och annorlunda.
Att kliva in hos Brick är som att komma hem. Men här finns även lite attityd - jävlar anamma, nu kör vi feeling i valet av material och möbler. I inredningen döljer sig även brickor på de mest oväntade sätten, alltid lite oförutsett. Nyfiket och humoristiskt. Den här Brick-våningen lämnar ingen obemärkt med sin seriösa men ändå lekfulla stil. Färgerna inger trygghet och dess närvaro får både klient och medarbetare att komma ner i andning. Där emellan fångas brickorna upp som starka karismatiska inredningselement. Hos Brick vill man vara oavsett om man är på besök som klient eller medarbetare.

Motivering
Vårt kontor avspeglar oss och vår identitet som advokatbyrå. Vi har fått en fantastisk arbetsmiljö som vi är stolta över och som möjliggör för oss att utvecklas tillsammans. Vi har en miljö som inte känns som ett traditionellt kontor utan en varm, behaglig plats som man gärna vill vara på.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan