Columbird AB

Kungsgatan 33, Eskilstuna

Information
Ett kreativt kontor, sprängfullt med unika lösningar och specialritad, platsbyggd inredning. Uppdraget genomfördes med hjälp av hög grad av återbruk och miljöflaggan i topp!
Kontoret som är inhyst i en våning från förra sekelskiftet och är designat för att skapa en välkomnande och flexibel arbetsmiljö.
Beställaren hade specifika önskemål, exempelvis kring nuvarande behov och framtida höjd för antal personer i mötesrum och arbetsplatser – en flexibilitet för möjlighet att växa.
Ytan är indelad i aktivitetszoner och miljön är flexibel för att snabbt kunna ställa om för olika syften. Köksdelen kan bland annat enkelt bli en föreläsningssal.
Rummen är skapade för en verksamhet som växer.
Det för projektet specialritade köket och loungen som möter besökaren bidrar till en välkomnande känsla och trivsel hos de anställda. En annorlunda lösning är ett samtalsrum bakom en dold dörr, täckt av en växtvägg som adderar lite extra humor och ”wow”-faktor, något oväntat.

Inredningskoncept: anca inredningsarkitekter AB Foto: Kajsa Göransson

Motivering
Ett unikt och identitetsskapande kontor med fokus på återbruk.
Förutom det uppenbara - att genom dessa val ta en aktiv hänsyn till klimatet - skulle kostnaden för nyproducerade möbelinköp blivit mer än det dubbla.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan