Rejlers

Lindhagensgatan 126, Stockholm

Information
Rejlers lokal är ca 2500 kvm stor. Inflyttningsåret är 2020.
Inredningsuppgiften har varit att översätta Rejlers tag line ”Home of learning minds” till en fysisk lokal.
Vi har fått en flexibel arbetsplats som stödjer medarbetarnas professionalism samtidigt som inredningen bidrar till en tillåtande atmosfär av lärande utbyte. En kontorsverkstad med plats för idéer, som speglar likväl Rejlers medarbetarnas breda kunnande liksom spetskompetensen.
Rejlers är ett företag med ett flertal tekniska discipliner med stor påverkan på samhälliga funktioner som infrastruktur, vattenförsörjning, energilösning, byggnader m.fl. I sin egen lokal har man haft ett starkt fokus på hållbar gestaltning med stor volym återbruk och upcycling. Arbetsmiljön har formgetts utifrån sinnliga upplevelser där material, kulör, ljus och ljud bildar en avspänd miljö för att tillgodose olika krav på det tysta arbetet, mötet och rekreation.

Motivering
Ett potpurri av kulörer möter ljust trä i rumslighet och möbler. Olika grader av transparens av ribbor och glaspartier träffar generös rumsavskiljare av tyg. Inredningen andas smakfullhet och vänlighet. Fokus på hållbarhet och arbetsmiljö parat med detaljering där den mänskliga handens arbete är synligt skapar välmående hos såväl medarbetarna som besökarna. Fint sammanhållen gestaltning och indelning av öppna landskap har gjort att lokalen har varit välfungerande under covid 19 och gör den till en snygg och relevant inredning.






Dela den här sidan