Fortnox Huvudkontor

Bollgatan 3B, Växjö

Information
Inredningskoncept: PLYM
Storlek: 10 000 m²
Antal våningar: 8 x 2
Hyresvärd: Arton24
Arkitekt: Sajt Arkitektstudio

Fotograf: Johanna Carlsson

Motivering
Vi erbjuder dig en kreativ arbetsplats som tillåter spontana möten, öppenhet och samarbeten. Här i Familjen Fortnox får du inspiration till utveckling och här är allt möjligt. Tillsammans med dina kollegor, våra familjemedlemmar, gör vi roliga saker tillsammans, så som bubbel på torsdagar eller bowling i stan.
Din energi och kraft, ditt mod och passion för det som vi skapar tillsammans gör att familjen Fortnox är speciell. Enkelhet, glädje och omtanke präglade Fortnox redan från början och det stack ut i den konservativa bransch som det ändå faktiskt är. Vi vill visa det med en vågad, personlig och lekfull interiör. Vi är modiga och väljer färgstarka möbler, överraskande material samt mixar mjukt och hårt men alltid med en inbjudande och snäll ton. För att komma till familjen Fortnox ska vara som “att stiga in i en varm kram.”

Vi är en familj som är lyhörda för dem som vi jobbar för. Våra kunder är egna småföretagare och vi är deras möjlighet att skapa ett framgångsrikt liv som entreprenör men så klart även ett bra liv med familj och fritid. Därför lyssnar vi såväl på våra kunder som på våra kollegor för att tillsammans våga testa och prova i vår process att skapa de bästa produkterna för den egna företagaren och det vill vi göra med WOW-faktor. På samma sätt vill vi att miljön runt om oss speglar detta. Redan när våra kunder kliver innanför entrédörrarna i lobbyn möts de av en vibrerande och levande miljö som flexibelt i slutet av veckan förvandlas till en marknadsplats eller varför inte till en jazzklubb? Vi serverar också den bästa alkoholfria ölen i stan.

Vår familj har vuxit snabbt. Vi har lyckats behålla den genuina känslan av ett startup. Här tillåter vi att lekfullheten tar plats utan att tumma på vikten av seriositet. Gemenskapen i familjen Fortnox är välkomnande och öppen för alla som vill vara med och leka och skapa enkelhet för kunden. Oavsett ålder så är Fortnox en ung familj och vi håller oss i framkant. Här har du en härlig anda av GO som är smittsam.

Vi kan uppleva och ta del av varandras passion, framgångar och prestationer även om man själv inte varit delaktig i just det jobbet, eller kanske man faktiskt har det!? Du kan känna att Fortnox är som ett hem med konstant puls och flöde av energi. Hela arbetsplatsen känns levande med öppna ytor och transparens för så väl samtal, möten och demos.

Vår resa i familjen Fortnox har bara börjat, nu fortsätter vi att utvecklas och skapa historia.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan