Rekomo

Lyftkransvägen 7B, Skogås

Information
I en nybyggd och specialanpassad fastighet för Rekomo Stockholm om totalt 4300kvm med fördelningen 3300kvm lager och 1000kvm kontorsyta finner vi denna näst intill 100% återbrukade interiör.

Inflyttningsår: 2020
Foto: Alex Roberts Photography

Motivering
Begagnade kontorsmöbler och återbruk kopplas lätt ihop med en tid som känns omodern - en myt Rekomo slår hål på på daglig basis. Precis, vår affärsidé är att erbjuda den mest miljövänliga kontorsinteriören möjlig till både privata och offentliga verksamheter landet över. Givetvis börjar detta redan på hemmaplan, nu inte allra minst med vårt nya begagnade kontor beläget i Länna, där ca 99% av all inredning är återbrukad, återanvänd eller restmaterial. Allt från Gardiner till stolar, bord och belysning. Till och med porslin och IT-utrustning.

Att köpa nya saker upplevs ofta som lyxigt, men hur länge är saker nya egentligen? En väldigt kort stund, när en tänker efter. Är den kortsiktiga upplevelsen av ”nytt” verkligen värt en negativ påverkan på klimatet? Kan vi ha lyx ändå? Vårt svar är ett rungande JA! Ja, självklart kan vi ha lyx ändå. Cirkuläritet är det lyxigaste vi någonsin kan uppnå. Tänk något som kan fungera för evigt!
Cirkulär lyx är precis vad som gör Rekomo Stockholm till Sveriges Snyggaste Kontor. Lokalerna är genomtänka, luftiga, lugnande och har bra ljusinsläpp. Interiören förstärker dessa attribut och förutom den höga designgraden visar den hur stolta vi är över att tänka andrahand i första hand. Samt påminner om den kunskap vi delar med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners och hur normbyggande vårt arbete är.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan