Servicekuben AB

Ågatan 4, Malmö

Information
Servicekuben är ett mångsidigt byggföretag som hjälper kunder genom hela byggprojektet och hanterar allt från byggservice till större nyproduktion.
Företaget bygger allt från småhus till flerfamiljshus, skolor samt industribyggnader och hanterar ombyggnad, tillbyggnad såväl som nybyggnad.
Våren 2020 flyttade Servicekuben till nya lokaler i området Spillepengen i Malmö. Lokalerna som tidigare inrymt flera andra verksamheter hade stor potential men behövde renoveras och byggas om för att bli ett modernt kontor anpassat till verksamheten och de cirka hundra medarbetare, såväl tjänstemän som yrkesmän, som är verksamma i bolaget.
I samband med att man började planera för flytten till det nya kontoret kopplade man in arkitekt Mikael Wikeborg samt det lokala inredningsföretaget Addentity Interiör. Visionen som lades fram för lokalerna talade sitt tydliga språk – detta skulle bli ett kontor där både medarbetare och besökare skulle trivas!
Resultatet blev ett trivsamt kontor där stor vikt lades på materialvalen. Här samsas corten, douglasgran, betong samt textilier och skapar skarpa kontraster med vitt, svart och orange.

Motivering
Servicekubens lokaler genomsyras av material som för tankarna till byggbranschen vilket svarar upp på just den bransch bolaget är verksamma inom. Ett antal utvalda material återfinns i hela lokalen och skapar ett unikt inredningskoncept som känns industriellt men ändå väldigt varmt. Här har man lyckats skapa ett varmt och behagligt kontor där alla skall känna sig välkomna; såväl kunder som företagets anställda tjänstemän och yrkesmän.
Lunchrummet omfamnas av två runda soffor som skapar gemenskap och bjuder in till intressanta samtal. På resterande ytor finns enskilda kontor, mötesrum och mjuka mötesplatser – ett traditionellt kontor men ändå inte. Det är vad vi tycker gör Servicekuben kvalificerade till Sveriges snyggaste kontor 2020.

Omröstningen öppnar 2022-10-08

Ange din e-postadress i fältet längst ner på denna sidan för att få ett e-postmeddelande när omröstningen har öppnat.


Dela den här sidan