Klövern AB

Stora gatan 16, Västerås

Information
Klöverns nya kontor i Västerås skapades utifrån ambitionen att vi som fastighetsbolag ville inspireras av vad som får våra medarbetare och kunder att trivas på kontoret, vilket kom att bli ett värdefullt bidrag till vår kärnverksamhet. Fokusområdena blev material, funktion och företagskultur. Genom att använda olika typer av material så som exempelvis mjuka textilier, aluminium, betong och ek i kombination med klädda möbler och eleganta armaturer skapades en miljö som bidrar till en trygg och varm känsla hos våra medarbetare och besökare. Funktionerna på kontoret varierar bland annat mellan traditionell arbetsplats, touch down arbetsplats, tyst zon, bibliotek, lounge, aktivitetsyta och kombinerad kaffebar och reception. Klöverns företagskultur visualiseras genom budskap på kontrastmarkering på glaspartier, tavlor med beskrivningar av utvalda fastigheter samt genom den övergripande färgskalan på kontoret, som harmonierar med färgpaletten för Klövern’s visuella identitet.
Inredning: Elin was here AB, Elin Lorenzi
Ljus: Paloma Design studio

Motivering
Med mycket materialitet kombinerat med mjuka textilier i naturfiber, skapas en varm och nästan lite futuristisk känsla.






Dela den här sidan