Arena Nordstan

Götgatan 15, Göteborg

Information
Arena Nordstan är en coworkingarena om 925 kvm kontor med start 2020. Platsen är gjord som en park med naturinspirerad inredning, växthus, fågelkvitter etc.
Arena är en upplevelse utöver det vanliga, men framför allt är det en funktionell arbetsplats.
Inför inredningen av Arenan lades stor vikt vid forskning på vad som får våra kroppar och hjärnor att må bra och att prestera på jobbet.
Varierande miljöer, ergonomiska stolar, höj- och sänkbara bord, akustikväggar och smart teknik som gör det enklare att prestera och fokusera.
Med stort fokus på hållbarhet är den fantastiska miljön är faktiskt skapad av en tidigare kontorslokal renoverad 2015 med bara ny inredning.
Upplevelsen börjar redan när man öppnar dörren till trapphuset som med sin ljud- och ljusdesign också är en del i må bra-upplevelsen då det får oss att varva ner och lockar oss att ta trappan istället för hissen.

Motivering
Arena Nordstan – kontoret med extra allt!

Arena Nordstan har skapat de bästa förutsättningarna för Sveriges snyggaste kontor 2020 genom att fokusera på välmående, en snygg naturinspirerande miljö och smarta arbetsplatser med den senaste tekniken.
Du kan till och med arbeta utomhus oavsett väder på detta kontor.
Denna kombinationen kompromissar inte på varken estetik, ergonomi eller teknik, det är helt enkelt ett lyckat recept på ett kontorskoncept som fokuserar mer på working än co.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan