GRO36 AB

Huskvarnavägen 82, Jönköping

Information
På våningsplanet om 2000 kvm återfinns idag coworking- & techhuben GRO36, med en placering i Jönköping precis intill mötesplatsen Elmia som bland annat är hem för världens största datorfestival, Dreamhack. Lokalens placering möjliggör också en fantastisk tillgänglighet.

GRO36 har under det senaste året utökat kontorsytorna från 700 till ca 1200 kvm och kompletterat med inspirerande mötesrum, arbetsbås som påminner om cafét och dedikerade teamrum för specifika bolag.

Motivering
Kontoret har utformats etappvis utifrån behov och önskemål från bolagen som sitter där, dvs. miljöerna ritas och utformas inhouse tillsammans med medlemsbolagen. I nuläget är ca 1200 kvm bebyggt och ytterligare 800 kvm återstår, där det planeras för bland annat podcast-studio, restaurang/bar och reception.

Bolagen som sitter på ytorna har alla en digital anknytning (digital/tech/IT), där startups och tech-bolagen möter frilansaren och remote-arbetaren. Den dynamiken återfinns även i arkitekturen och inredningen i lokalen vilket blir påtagligt med ljudet av 3D-printers och pingisbollar som slår mot bordsytor.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan