Reformhus Sverige AB

Industrigatan 12, HÄSSLEHOLM

Information
Det återvunna kontoret.
När Reformhus skulle ha nya lokaler var utmaningen att ordna ett kontor i direkt anslutning till fabrikslokalen. Strategin blev att utnyttja en del av fabrikens yta. Då budgeten var begränsad användes kasserade kontorsmoduler, som sattes på plats och fräschades upp med nya ytskikt. En gårdsmiljö skapades, med en gemensam matsal för kollektivanställda och tjänstemän i centrum. För att förstärka känslan av innergård byggdes trädäck upp runt kontorsmodulerna. Betonggolvet slipades och lackades grönt.

Känslan när man kommer in i kontoret är varm och omfamnande. Man går utifrån och kommer in i en ny utemiljö. Här finns inga barriärer mellan kontor och fabrik - bara en skön känsla av gemenskap.

Motivering
Återvunnet, klimatsmart, mysigt och inkluderande.

Med detta kontor visar vi att det med små medel går att omvandla en industriyta till ett superkontor!






Dela den här sidan