EY

Hamngatan 26, 11147 Stockholm, Stockholm

Information
Inspiration från naturen
Gestaltningskonceptet, framtaget av Tengbom, tog fasta på mötet mellan stad och natur under det bärande konceptet Stockholm, City of Islands. Trappor som hämtat sitt uttryck från stadens broar binder samman våningsplan och zoner likt öar. Innertakens sträckmetall i aluminium är delvis lackade i kopparkulör och inspirerade av Stockholms solnedgångar respektive mulna skyar. Ljusa, dova pasteller och naturkulörer i grått, brunt och beige förflyttar en från Söders höjder till varma skärgårdsklippor.

Aktivitetsbaserade ytor för alla behov
Multifunktionella ytor nyttjar färra kvadratmeter i det aktivitetsbaserade kontoret. Arbetsytorna är uppdelade i zoner. Du kan välja att arbeta tyst och fokuserat eller integrera med kollegorna i de många loungeutrymmena. Samtidigt finns förstås enskilda mötesrum, varav en majoritet är anpassade för digitala möten. Även här har stor omsorg lagts på detaljerna, för att skapa en trivsam och funktionell miljö.

Hälsofrämjande vardagsrumskänsla
Lika viktigt som det är med innovation och effektivitet är god ergonomi, behaglig ljusmiljö och bra belysning. Ovanligt mycket unik inredning och variation förstärker därför känslan av ett hemtrevligt vardagsrum liksom närvaron av växter, mattor, textil och accessoarer. Resultatet är ett kontor som ligger i teknisk framkant samtidigt som man är omgiven av tidlösa naturmaterial och ett uttryck lika bestående som kobbar och skär.

FAKTA
Inredningsarkitekter: Tengbom
Färdigställt: 15 mars 2021
Area: 7570 kvm
Fotograf: Felix GerlachMotivering
EY’s nya Stockholmskontor tar verksamheten in i framtiden med hjälp av effektiva ytor, teknisk innovation och omsorg i varje detalj. Med personligt präglad inredning och detaljnivå i allt från materialval till specialritad inredning har vi skapat ett kontor att ”längta hem” till.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan