GDM Konsult AB

Södra Järnvägsgatan 37, Sundsvall

Information
När vi, IT-företaget GDM i Sundsvall växte och behövde större lokaler valde vi att göra något extra av vår nya arbetsplats. Visionen var tydlig från början, vi ville skapa en social mötesplats för medarbetare och kunder. En öppen, inbjudande mötesplats för samverkan, dialog och idéutbyte och förstås en bättre arbetsvardag för våra medarbetare. Gällande design och inredning ville vi förmedla en hemma-hos känsla, som att komma hem till vårt vardagsrum och en känsla av en hotellobby/restaurang.
Det var också viktigt att kunna anpassa olika ytor utan ombyggnation så de skulle kunna användas till olika användningsområden.
Vi ville skapa en varm och välkomnande känsla, något som sticker ut och som sätter prägel på vårt varumärke och företagskultur.

De 2100 kvm stora kontoret fördelat på två plan är inrett med industriellt präglad inredning med mörka varma toner. Mörkgråa tak där synliga installationer och takarmaturer har samma kulör. inredningsmaterial av betong, grovt trä, plåt m.m De två kontorsplanen delades upp i ett produktionsplan och ett kundplan, för att möjliggöra de öppna, flexibla sociala ytorna. För att kunna anpassa ytorna till olika ändamål satsade vi även mycket på ljud och ljus.

Lokalen byggdes om från grunden utifrån våra behov och var inflyttningsklar i november 2018. Vi är extra stolta över att det är vi själva på GDM som stått för idé, design och inredning :)

Motivering
Ett funktionellt kontor som bjuder på en extra upplevelse. Vi GDMare är väldigt stolta över vårt kontor, både vi och våra kunder gillar att vara där på arbetstid förstås men även utanför arbetstid är vi många som hänger i vår 500 kvm stora "allrum"- som vi kallar GDM Plaza (öppen plats).
En social yta som med hjälp av ljus och smart inredning kan byta skepnad efter behov. Lokalen är flexibel så hos oss kan medarbetare, kunder och andra gäster ha möten, ta en fika, äta lunch, spela biljard, ta en paus i de gigantiska sammetsofforna eller varför inte slå sig ner i Chesterfield gruppen runt vår eldstad/lägereld. Plaza har även en scen där de hålls föredrag eller spelas musik av vårt egna GDM band.
Kontoret har en väldigt varm härlig atmosfär med mysig inredning, färgsättning, textilier och belysning och många olika ytor att samarbeta och umgås på. Kontorslandskapen, arbetsplatserna och konferensrummen är inredda i samma stil och utrustade med modern teknik.
Vårt kontor är helt enkelt såå trivsamt att man inte vill gå hem :)
Länk till Youtube film från GDM-Plaza: https://www.youtube.com/watch?v=X2n1FRXuXhc

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan