Rejlers

Vestagatan 6, 416 64 Göteborg

Information
Rejlers nya lokal ligger på våning 21-23 i Gårda Vesta, Göteborgs högsta byggnad för tillfället. Lokalens storlek är 1550 kvm. Rejlers flyttade in under september 2021.
Rejlers har en tag line: Home of the learning minds. Vi har arbetat i lokalen med att skapa ett hem för lärande där bredd- och spetskompetens möts och utvecklas.
Hem har vi tolkat som avstressade och välkomnande med varierade utformning för arbetsplatser och för återhämtning.
Lärande har vi tolkat som miljö som väcker nyfikenhet, inbjuder till deltagande och erbjuder plats för koncentrerat arbete.
Rejlers har haft en god kvalité på sina befintliga möbler och alla stolar liksom övriga stoppade möbler har klätts om och funnit ett nytt hem i den nya lokalen. Rejlers tog även med en hel del armaturer från förra lokalen.
Gårda Vesta är Well certifierat och i inredningen har vi använt hållbara material som linoleum och textilmattor med lågt CO2 avtryck. Vi har arbetat med ett uttryck av foglöshet och snabba material som står fint mot tornens planlösning och utblickar.
Rejlers har engagerat olika kompetensgrupper internt under arbetet med inredningen. Det har varit en givande process som har resulterat i en väldigt fin lokal och mycket stolthet.
Fotograf för projektet är Lars Ardarve.

Motivering
Gårda Vesta är ett fantastiskt hus där Rejlers har Göteborg framför sina fötter. I inredningen har vi formgett vandringsleder och vyer med tydliga karaktärer.
Rejlers lokal andas vänlighet med magiska inslag.
Det finns en balans mellan rekreationsytor och arbetsytor som ger en andning i lokalen och som tillsammans med utblickarna och ljuset i lokalen gör det till en arbetsplats man verkligen vill vistas i och arbeta på post pandemin.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan