baks & co ab

Tingsvägen 3, TRANÅS

Information
baks & co´s nya kontor i Tranås stod klart för inflytt i juni 2021. Kontoret, som är drygt 500 kvadratmeter stort, är beläget vid Svartån och har stora fönster ut mot dess rinnande vatten och den vackra Ydrebron
Baks grundfärger blått, grönt, gult och terrakotta med inslag av engelskt rött har fått vara tongivande i inredningen och färgskalan är genomgående på alla våra kontor. Vi önskar nämligen att man direkt ska känna igen den familjära och hemtrevliga baks-känslan när man kliver in genom dörren hos någon av oss.
baks & co har blivit utsedda till årets framtidsbyrå och självklart vill vi att det ska avspegla sig även i våra lokaler. Vårt mål har varit att skapa ett kontor som ger de allra bästa förutsättningarna för framtidens kundmöten och förändrade arbetssätt som ska vara kloka, genomtänkta och hållbara för våra anställda under lång tid framöver.
Våra foton är tagna av Erik Hellquist, Erik Hellquist Fotograf AB.

Motivering
Ett vardagsrum för personal och kund
Vi vill att vårt kontor ska få vara en flexibel arbetsyta som skapar möjligheter för såväl personal som kund. Att möta kollegan i soffan på torget, ta med datorn in till det lilla biblioteket, samtala med kunden över en kaffe i vår lounge eller gå in i den omgjorda varuhissen för ett telefonsamtal; allt ska vara lika naturligt som att arbeta vid skrivbordet.
Vi har skapat en inbjudande arbetsmiljö med modern teknik omsluten av färger som skapar värme och bidrar med arbetsro och inspiration.
Vi vill att vårt kontor ska fungera som ett stort vardagsrum. Mysigt och ombonat och en plats dit man vill komma för att mötas och prata framtid. Det ska vara lika enkelt och självklart som hemma, helt enkelt en förlängning av vår tagline:
Vi är inte som alla andra – vi är mer som du!

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan