Precis

Åsögatan 121, Stockholm

Information
Precis Digital fick tillträde till sitt nya Stockholmskontor i det anrika möbelvaruhuset Stalands under sensommaren 2020. Byggnaden är ett gammalt bryggeri med anor från 1600-talet och belägen på Södermalm i Stockholm. Lokalen på 1500 kvm sträcker sig över 3 våningsplan och har många fina originaldetaljer kvar som speglar dess ursprung. Vid tidpunkten när Precis tog över lokalen var den väldigt konceptualiserad till den tidigare hyresgästen med mörka färger, mycket möbler och ruffa material. Känslan både den nya hyresgästen och projektteamet hade när de först klev in i lokalen var att man ville ljusa upp den, rensa bort och skapa ett lugnare skal.

Precis är en datadriven digital marknadsföringsbyrå som grundades 2012 av tre tidigare Google-anställda. Med en ambition att utmana status quo inom digital marknadsföring har Precis skapat en praxis som är innovativ, effektiv och framför allt transparent.
Genom vår egenutvecklade teknik och innovativa strategi har vi snabbt blivit en av de ledande byråerna i Europa och bland de högst rankade arbetsplatserna i Skandinavien. Läs mer här: https://www.precisdigital.com

Inredning, projektledning och samordning av Elin Lorenzi, Elin Was Here
Ljusdesign av Paloma Design Studio
Byggentreprenör Byggwalle
Elinstallation Electroshields
Möbler levererade och monterade av Kinnarps
Grafisk design av Enström och Jönsson
Fotograf är Mikael Lundblad
Stylist är Linnea Salmén.

Motivering
Genom ett nära samarbete mellan arkitekt, ljusdesigner och grafiska designers kunde vi hitta de signifikativa kulörer och material som passar Precis.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan