Vasakronan Möblerat kontor - Smart & Klart

Kungsgatan 31-33, Göteborg

Information
Nyrenoverat Smart och Klart kontor med utsikt över Domkyrkan i Göteborg. Lokalen är 171 kvm och ligger i Glashuset med stora ståtliga fönster mot Kungsgatan. Färdigställdes maj 2021.

Utgångspunkten i renoveringen har varit att bevara så mycket som möjligt av det som redan fanns i lokalen. Exempelvis lyckades det utdömda fiskbensparkettgolvet räddas och befintlig köksstomme, toalettstolar och dörrar har återbrukats. Det material och vitvaror som gick att återbruka hämtades av en återbruksaktör och fick på så vis komma till nytta någon annanstans.

Motivering
Låt oss presentera vårt nya möblerade Smart och Klart kontor mitt i Göteborgs hjärta med utsikt över Domkyrkan. Smart och Klart är ett möblerat och inrett kontor där det mesta som behövs på kontoret redan är på plats vid inflyttning. I lokalen återfinns allt från inredning och möbler till AV-utrustning, porslin och kaffebryggare. Det är bara människorna som saknas.

I lokalen återfinns en väl avvägd mix av samtalsrum och mötesrum så väl som sociala ytor. Lokalen är noga planerad när det kommer till både materialval, kulörer och inredning vilket avspeglar sig i komma hem-känslan som infinner sig så snart man kommer innanför dörren. Tillsammans med lokalens tidstypiska detaljer har Vasakronans inredare Karin Duran lyckats skapa en gömd oas mitt i stan.


Dela den här sidan