Bauer Media AB

Gjörwellsgatan 30, Stockholm

Information
Bauer Media har genomgått stora förändringar under 2020-2021 med ny VD, flera nya funktioner i bolaget och en stor förändring av arbetssättet. Med det har Bauer Media också gjort stora förändringar på kontoret för att anpassa det till det nya sättet att arbeta. Tillsammans med Spectrum Arkitekter har vi format det nya kontoret. Här kan vi äntligen mötas igen, dela erfarenheter och vara kreativa. Det finns många platser för spontana möten och skulle någon jobba hemma finns det utrymmen och välplanerad teknik för det.


Antal anställda: 100 på kontoret i Stockholm
Yta: Ca 1500 kvm
Inflyttningsfest: oktober 2021
Extern projektledare : JLL
Inredningsarkitekt: Spectrum arkitekter
Fotograf: Jason Strong, Christoffer Näs

Motivering
Efter en lång period med isolering kan vi nu äntligen mötas igen. Under hela projektet har vi tillsammans med arkitekterna jobbat fram ett kontor där vi fokuserat på aktivitet och gemenskap. Tajmingen för att öppna upp samhället igen hade inte kunnat vara bättre.
Motiveringen skulle kunna citeras av en medarbetare:
-”Det känns inte som man kliver in på ett kontor, det känns som man kommer till en fest”.
Men för att beskriva lite mer kommer här en kort rundtur.
När du kommer till Bauer Media möts du av ett glasparti med ett spectra av färger som speglar hela vår verksamhet, vi är rockiga - vi är lugna, vi är ljusa - vi är mörka, vi är allvarliga – vi är humoristiska. Och det är framför allt det där leendet på läpparna vi vill sprida till varandra och alla vår lyssnare. När dörren har öppnats och ni kliver in hörs musiken dovt dunkande i bakgrunden, Sofia skiner upp som en sol bakom receptionsdisken som påminner om en högtalare. Här inne känner man direkt att man vill hänga men samtidigt sugs man in i lokalen för att se mer av de tre stora studiorna som syns direkt från entrén. Här huserar Mix Megapol, Rockklassiker, NRJ och Podplay. Belysningen och ljudet av hela atmosfären skapar en skön känsla av tillhörighet, puls och lugn.
Sedan leds man in mellan kvarteren av olika studios och mötesrum genom de vinklade väggarna som är konstruerade för att bemöta de akustiska utmaningarna och skapa bra flöde och siktlinjer.
Längs in i lokalen finns många sköna häng för arbete, möten, samtal och skratt. Mjuka som hårda, låga och höga, kreativa eller avskärmande. Välj efter eget behov och känsla. Här finns även pentry och scen för de speciella kvällarna. Pianoflygel och pingisbord uppmuntrar till rörelse mellan arbetet framför skärmen. I ytan mot den härliga takterrassen finns de mer traditionella skrivborden och med en bra ljusmatta. Här finns även massagestolar, skrivbord med gå-band och personlig förvaring.
I det största och stiligaste mötesrummet har vi låtit tillverka ett magnifikt bord i valnöt med en dold spegel som ska spegla alla våra medarbetare och besökare. Det äger. Vi kallar rummet Adam Alsing. Vi saknar dig. Du hade gillat att vara här.

Vrid upp volymen, varmt välkomna till nya Bauer Media!

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan