UNITY Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 13, Stockholm

Information
UNITY Hammarby Sjöstad öppnade november 2021 i den fd. Transformatorverkstan i Hammarby Sjöstad. Byggnaden är minst sagt imponerande i all sin industriella prakt, uppförd på 40-talet och har med stor omsorg förvandlats och förädlats till en modern produkt för framtidens kvalitetsboende och arbetssätt. Vi har skapat ett nutida urbant koncept för både smart boende och kreativt arbetsliv för alla med krav på flexibilitet, design och läge. Vår kontors och co-working avdelning med mötesrum och lounger är totalt på 1000 kvm.

För att skapa en trivsam, inspirerande och vacker miljö, samarbetar UNITY med den brittiska prisbelönta designern Tom Dixon och hans Design Research Studio. Tom Dixon är verksam på global nivå och är sedan flera decennier ett av världens mest välrenommerade namn inom design. Tom Dixons exklusiva uttryck signifieras med minimalism, industriell råhet och hållbara material, som tilltalar designmedvetna skandinaver.

Motivering
UNITY Hammarby Sjöstad erbjuder en inspirerande miljö i en fantastisk byggnad från 40-talet. Co-working delen finns i Turbinhallen med en magisk takhöjd på 12 meter, stora fönster i alla riktningar, härligt ljusinsläpp, gamla traverser i taket och ett hav av Tom Dixon-lampor som svävar över besökare och medlemmar. Denna kreativa miljö samspelar med en internationell karaktär och väl omhändertagna detaljer som stimulerar innovation och nätverkande. Byggnadens industriella detaljer mixas med moderna, hållbara materialval (korkväggar), designmöbler och extraordinära lampor - omtanke i varje detalj.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan