Nextory AB

Norrtullsgatan 6, Stockholm

Information
Ljudbokstjänsten Nextorys nya kontor är beläget mitt på Odenplan. Kontoret breder ut sig på 936 kvadratmeter i ett plan med stadens puls direkt utanför fönsterna. Nextory flyttade in i lokalerna den 1 december 2021.

Målsättningen var att skapa en hub för möten och innovation. En plats där medarbetare inspireras till att vara såväl kreativa som produktiva. Vi har skapat ett kontor med olika öppna, flexibla ytor som möjliggör både fokus och avkoppling. Nextorys visuella identitet har översatts till tyger, färger och former som bryts av med kontrasterande nyanser för att skapa en lekfull miljö.

Nextory ville också hitta ett sätta att hylla litteraturen på kontoret. Varje mötesrum har därför designats med inspiration från olika genres: Fantasy, Fiction, Romance, Crime, Classics, med flera…

Inredningsarkitekt: IMMI Design. Fotograf: Simon Donini.

Motivering
Detta multifunktionella kontor representerar det nya sättet att arbeta. Designen skapar en flexibel och fantasifull atmosfär som hjälper medarbetarna att bli mer kreativa och innovativa. Vårt kontor är Sveriges Snyggaste Kontor för att vi har skapat en färgstark och levande arbetsplats som erbjuder många möjligheter att umgås, utveckla idéer och samtidigt vara produktiv.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan