Northzone Ventures AB

Kungsgatan 30, Stockholm

Information
Northzones nya kontor ligger mitt i hjärtat av Stockholm, beläget högst upp i Norra Kungstornet på Kungsgatan. Inför inflyttning december 2021 renoverades hela kontoret från grunden med hjälp av inredningsarkitektbyrån IMMI Design. Målsättningen var att skapa ett både inbjudande och innovativt kontor som samtidigt skulle upplevas som lekfullt och annorlunda från det traditionella kontoret hos investmentbolag.
 
Kontoret breder ut sig på 327 kvadratmeter på två plan. Den centrala blåa trappan är ett viktigt element som sammanför de öppna, flexibla ytorna på nedre våningens plan med de produktiva och avkopplande ytorna på övervåningen.
 
Inredningskonceptet, som bär en skandinavisk prägel, har en enkel och autentiskt design med en kombination av detaljer på mattor, tapeter och belysning som illustrerar Northzones visuella identitet samt dess vision om jämställdhet inom finansbranschen.

Motivering
Northzone är ett multifunktionellt kontor som inspirerar till nytänkande. Designen skapar en kreativ och innovativ plats, som tillsammans med Northzones höga ambitionsnivå möjliggör värdefulla och produktiva samtal. Det skandinaviska färg- och formspråket genomsyrar alla rum och skapar en god arbetsmiljö som erbjuder gemenskap, motivation och inspiration.

Inredningsarkitekt: IMMI Design
Fotograf: Simon Donini

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan