CAIA Cosmetics

Biblioteksgatan 29, Stockholm

Information
I november 2021 flyttade CAIA Cosmetics in i sina nya lokaler på Biblioteksgatan 29 i Stockholm. Inredningskonceptet skapades av CJ studio tillsammans med CAIA och tog avstamp i CAIAs personlighet som både är lekfull, inspirerande, ambitiös och skarp.

Lokalen på 660 kvm inrymmer generösa loungeytor både för externa besökare och medarbetare, det finns en studio för fotograferingar, ett dressing room, sminkbord på flera platser samt mer traditionella kontorsfunktioner såsom mötesrum, privata kontor och öppna kontorslandskap. Dessa världar hålls samman av en gemensam kulör- och materialpalett samt formspråk på specialsnickerier inspirerad av CAIAs produkter & varumärke. Mötesrummen skiftar från rosa och lila till ljust blåa och gröna toner i såväl väggkulörer, mattor och möbeltyger, det är en stor variation i möbelval och hög fokus på skräddarsydda specialsnickerier.

Fastighetsägare: Humlegården Fastigheter
Byggare: Metrolit
Alla fotografier är tagna av Emil Fagander.

Motivering
Ett kontor som är både publikt och hemlighetsfullt, extrovert och fokuserat. Genom det nya huvudkontoret via sociala medier bjuds alla in till CAIAs magiska värld. En värld av contentskapande där varje vrå är anpassat för sociala medier.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan