KPMG HK

Vasagatan 16, Stockholm

Information
När KPMG anpassade sitt arbetssätt efter pandemin krävdes ett nytänk gällande den lösa inredningen och disponering av ytor för att skapa nya rum för spontana möten och fler informella arbetsplatser där medarbetarna kan träffas och utbyta idéer. Vi tog avstamp i KPMGs ledord ” samarbete, tillväxt, hållbarhet, trovärdighet och glädje!”. Uppdraget inleddes med en omfattande inventering av befintligt möbelbestånd varpå det nya inredningskonceptet fick väva samman gammalt och nytt. I samband med minskade lokalytor blev även fast inredning tillgänglig för demontering och återbruk och vi kunde tillsammans med skickliga snickare enkelt omvandla bland annat en pentrybänk till ett barbord där medarbetarna fortfarande kan dricka kaffe tillsammans.
Målet var att skapa en välkomnande miljö där inspiration och kreativitet får ta plats och där medarbetare som besökare ska trivas.

Motivering
Krook & Tjäders ambitioner har tillsammans med KPMG varit att skapa en inkluderande och kreativ arbetsmiljö med stort fokus på hållbarhet och återbruk, utan att ge vika för de arkitektoniska ambitionerna.
Vi är mycket stolta över det här projektet då vi lyckats återanvända merparten av fast och lös inredning, endast när det saknats produkter har nya anskaffats och då i första hand återbrukade möbler. Resultatet är ett modernt och elegant kontor med en välkomnande atmosfär och en härlig plats för medarbetare att samarbeta tillsammans och med sina kunder.


Dela den här sidan