Fastpartner

Gustav lll:s Boulevard 32-36, Frösunda

Information
Fastpartner ägt fastigheten sen 2014. Påbörjade renovering 2020 och inflyttningsår 2022 för både befintliga och nya hyresgäster

Fotograf :Fond&Fond

Motivering
Här har vi finaste huset på gatan! Här får ni en modern, effektiv och hållbar kontorsbyggnad, där människan är i första rummet.
Kontoren har stora öppna ytor. Det ger hyresgästen maximal flexibilitet att organisera verksamheten på ett önskat sätt. Självklart ligger allt som påverkar ljus, ljud och luft i framkant. Det gör att hyresgästen får ett hållbart och effektivt kontor.

Utöver modern, effektiv och hållbar kontorsbyggnad har vi även det bästa delarna av service och tjänster. I huset finns en reception som underlättar hyresgästens vardag. Restaurang K-märkt och Café, Nordic Wellness fullt utrustad gym med klasser. Konferensavdelning, lounge, omklädningsrum, cykelrum och Takterrass.
Fastigheten är klassad Miljöbyggnad Silver och självklart är det grönt hyresavtal som gäller Vi investerar i solceller på huset och ett effektivt styrsystem för både el, värme och kyla.

Vi planerar att certifiera enligt WELL Core Gold (2022). En certifiering som visar att ni genom att välja att ha ert kontor här tar ett steg för att era medarbetare ska må bra och få en bättre hälsa.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan