Intunio AB

Korsgatan 24, Göteborg

Information
Storlek: 775kvm
Inflyttning: December 2021
Arkitekt, renovering och inredning: Kaka Arkitekter, Bodil Perneborn
Fotografer: Philip Liljenberg, Sara Nielsen Maars

Inredningstankar togs fram i workshop med Kaka Arkitekter utifrån Intunios grundvärderingar, designfilosofi och önskemål.
Varmt, professionellt, naturligt, skandinaviskt, luftigt, mysigt

Där gränser suddas ut:
- Friktionsfria möten mellan våningsplan, arbetsgrupper, konsulter och kunder
- Superdigitalt integreras med superanalogt
- Kropp och hjärna är ett

Kontoret har 3 kontorslandskap, 6 mötesrum, 2 telefonrum, 1 tyst arbetsrum, maker space, gym, massagerum, vilrum, duschar och mycket mer.

Motivering
Intunio är en digital design- och utvecklingsbyrå, och när vi skulle flytta till vårt nya kontor var det med ambitionen att skapa Sveriges bästa kontor, ett kontor där vi kan stanna och trivas mycket länge. Vi har höga krav när det gäller design och arbetsmiljö, och Kaka Arkitekter lyckades full ut att möta den vision vi på Intunio hade. Korsgatan 24 är en unik och gammal lokal mitt i Göteborgs centrum som nu anpassats och inretts helt utifrån våra önskemål.

Efter att nu har suttit i lokalerna i 18 månader vet vi att kontoret inte bara är snyggt, utan också en fantastisk arbetsplats. Våra anställda älskar att vara här, att vara kreativa här och att umgås här både på och efter arbetstid. De gäster som kommer hit går härifrån med frågan "varför pratar inte alla om det här kontoret?". Det har blivit en mötesplats inte bara för oss som arbetar här på Intunio, utan för alla våra kunder, partners, vänner och deltagare på de evenemang vi arrangerar.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan