Devoteam

Klara Östra Kyrkogata 2B, Stockholm

Information
När vi fick möjligheten att ta över ytterligare lokaldelar och därmed utvidga vårt befintliga kontor med ca 200 kvm, tog vi kontakt med Alsberg Studio (tidigare E-I Interior Design) som i tidigare projekt skapat vårt inredningskoncept och hanterat ombyggnationer hos oss.

Under hösten 2022 har vi renoverat och byggt om hela entrévåningen. Alla ytskikt är uppdaterade, vi har byggt nya mötesrum, nytt kök och nya WC-utrymmen samt kompletterat med ny belysning och lös inredning mm.

För att underlätta god internkommunikation har vi även låtit ta upp hål i bjälklaget för att skapa plats för en specialritad trappa mellan entrévåning och kontoret på plan 1.

Alsberg Studio har projektlett hela arbetet från första skiss till sista penseldrag. Förändringsarbetet har genomförts i nära samarbete mellan inredningsarkitekt, byggteam, hyresvärd och oss.

Nu finns det mer plats, och bättre förutsättningar, för möten, samvaro och event. Vi är stolta över resultatet och ser att vi kommer att trivas i lokalerna många år framöver!

Motivering
Våra lokaler är mycket omtyckta av oss som arbetar här varje dag och vi får ofta fina komplimanger från besökare. Det som uppskattas lite extra är den sömlösa kopplingen mellan de båda våningarna via den platsbyggda ektrappan. Materialvalen är genomgående äkta och tidlösa, vi har valt att satsa på kvalitet - det är komponenter som kommer att ge lokalen långt liv,.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan