Planacy

Sveavägen 31, Stockholm

Information
Planacy expanderar och har därmed behov av större och mer funktionella lokaler. Efter en del sökande fann man en passande lokal på Sveavägen i centrala Stockholm. Lokalen på ca 360 kvm, som egentligen är flera olika lokaler, har nu totalrenoverats för att möta dagens krav på flexibelt arbete, samarbete och möte med kunder. En studio för inspelning av undervisningsvideor mm har även skapats.

Under hösten 2022 fick vi Alsberg Studio (tidigare E-I Interior Design) uppdraget att sätta form och färg samt skapa en arbetsplats i toppklass dit medarbetarna gärna väljer att spendera sina arbetsdagar.

Motivering
Att vara en entreprenöriell och progressiv utmanare inom en konkurrensutsatt mjukvarumarknad kräver en sammanhållning bättre än mellanmjölk och en miljö som ständigt uppmuntrar kreativ innovation och disruption.

Vårt nya kontor har därför designats och inretts som ett trivsamt vardagsrum, där man både kan arbeta och umgås i en mer avslappnad miljö, kombinerat med ytor för kreativt arbete som andas gemenskap. Kontoret är både funktionellt och effektivt men samtidigt inbjudande för såväl anställda som kunder och samarbetspartners. Färgerna är harmoniska och material och inredningsdetaljer har valts med omsorg för att uppfylla syftet och målet med kontoret.

Genom att utse Planacys kontor till Sveriges snyggaste kontor skulle fler mindre och entreprenöriella företag inspireras att investera i sitt kontor för att skapa bättre sammanhållning och trivsel och därmed en bättre förmåga att behålla och attrahera rätt personal.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan