Liquid Swords AB

Hesselmans Torg 14, Nacka

Information
Liquid Swords kontor ligger på Hesselmanstorg 14 i Sickla och färdigställdes 2023. Det är en arbetsplats som inte utstrålar ”typiskt spelföretag”. En kreativ och skaparvänlig miljö med hemkänsla, som attraherar de bästa talangerna till ett företag med snabb tillväxt.

Gäster och medarbetare möts av en reception där taket, som liknar flytande metall, speglar sin omgivning i en lek med företagets namn. Alla mötesrum har inspiration från ett eget årtionde, från 60- till 2000-talet. I paus och pentry ligger baren som bla förvandlas till en mötesplats kvällstid där medarbetare kan hänga. Är du ute efter världens spelupplevelse? Bio demo-rummet, inrett i mörkgrönt med gradäng och accentbelysning är skapat för just det ändamålet.

I kontorslandskapet finns det många saker som stödjer Liquid Swords arbetssätt, mål och företagskultur – till exempel gott om skrivtavlor, wc utrustat med skötbord, ljudstudio, öppna mötesplatser mellan arbetsstationerna, små öppna rum med ”fönster” med simulerat dagsljus där himlen alltid är blå.

Arkitekt: Spectrum Arkitekter
Fotograf: Jason Strong
Antal kvadratmeter: 1144
Fastighetsägare Atrium Ljungberg

Motivering
Liquid Swords är ett kontor man vill komma till varje dag. Det speglar den kreativa branschen och att vi är ett snabbväxande och ambitiöst företag. Det är en oas mitt i speldjungeln där medarbetare kan träffas och skapa, hänga och bara vara tillsammans. Med harmoniska rum för fokus och en tidsresa genom flera årtionden finns det mängder med inspiration för nya perspektiv samt utrymme att blicka framåt.

Alla kan samlas bekvämt, vare sig det är för att äta lunch tillsammans, lyssna på en presentation eller helt enkelt spela lite en fredag efter jobbet. Frånvaron av stängda kontorsrum matchar transparensen i vår kommunikation och kultur.

Det är en plats där man känner sig delaktig och närvarande, som är anpassad för individer men får dig att känna dig som en del i en helhet.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan