INBooks AB

Storgatan 82 A, Växjö

Information
Storlek: Ca 200 kvm
Inflyttning: 1/1-2023
Fotograf: Julia Rindhagen, Salty Communication
Tankar: Internt tillsammans med en inredningsarkitekt arbetade vi fram ett koncept för hur vi skulle inreda vårt nya kontor. Vi fick beskriva vilka vi var som individer och som företag. Vi sa tidigt att more is more och att vi inte ville hålla igen. Vi ville att inredningen skulle spegla vår anda och att den skulle visa att vi som företag menar allvar med att förändra branscherna vi arbetar i genom att vara nytänkande och att vi är det lilla extra som ger det bästa workflowet!

Motivering
När dörren öppnas och du stiger in på INBooks kontor möts du av en explosion av färger, en roterande discokula i taket, en rosa hortensia i form av en fåtölj, glittriga skåp och fluffiga väggar. Går du vidare in i lokalen fortsätter du uppleva vad som på pappret lät som en helt crazy idé men som blev den perfekta världen där ett modernt Tech- och SaaS bolag kan arbeta för att utveckla och sälja tjänster inom redovisning- och fastighetsbranchen. Vårt kontor bidrar till att sätta tonen för oss medarbetar, hur vi ska vara mot varandra och hur vi ska utveckla våra tjänster, men också för våra kunder som får en bit av INBooks vibe med sig i sitt dagliga arbete.

Vårt kontor är inte bara snyggt och galet det är också en inspirerande arbetsplats där nya idéer konstant föds samtidigt som man blir otroligt lycklig över att måndagen kommer och man får gå till sitt jobb!

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan