Redpill Linpro

Wallingatan 33, Stockholm

Information
Välkommen till Redpill Linpros huvudkontor, en imponerande lokal på ca 600 kvm som andas 50/60-talsstuk i hjärtat av Stockholm. Sedan 2018 har vi hållit till i denna vackra, gamla byggnad som genomgick en mindre renovering år 2021 när vi fick ta över bottenvåningen. Vi har bevarat den gamla lokalens skönhet som kombinerats med modernitet. Vår arbetsyta är fylld med färg och energi, och varje rum har inretts i ett unikt tema som skapar kreativitet och värme. Dessutom fick vy nyligen äran att använda vårt kontor som inspelningsplats för TV4:s serie "Handen på hjärtat," som hade premiär tidigt 2023.
Från utsidan ser vårt kontor ut som ett bostadshus, vilket gör att insidan erbjuder en vacker utsikt över Stockholms charmiga gator. Kom och besök oss i hjärtat av Stockholm och upplev vår unika mix av historia och modernitet.

Motivering
Det är med stor glädje vi vill nominera Redpill Linpros huvudkontor i Stockholm till Sveriges snyggaste kontor 2023. Hos oss finner du en unik blandning av modernitet och historia i en stuckaturbyggnad från 50/60-talet där vi har bevarat skönheten i de gamla lokalerna med en modern touch.
Kontoret är livfullt med färgglad inredning som inger värme, energi och kreativitet. Varje rum är designat i unika teman som säkerställer en skön miljö för alla arbetsstilar. I en kombination av arbetsvänliga öppna ytor kan rummen enkelt konverteras till mindre mötesrum samt sociala ytor, vilket skapar en arbetsplats för alla. Vi har skapat utrymmen som uppmuntrar både social interaktion och professionell tillväxt.
När du besöker oss får du känslan av att gå in i någons vardagsrum i en tvåvåningslägenhet med en vacker spiraltrappa med trä- och mässingdetaljer som binder samman våningarna. Stora fönster ger gott med ljusinsläpp och vacker utsikt på Stockholm finaste gator. Detta i kombination med modern, funktionell inredning gör kontoret både professionellt och hemtrevligt, vilket återspeglar vår verksamhets värderingar.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan