Ilmatar Malmö

Stortorget 29, 211 34 Malmö, Malmö

Information
Storlek: ca 300 kvm. Färdigställdes 2023.

Inredningstankar/beskrivning om projekt av inredningsbyrån RUMRUM:

Ilmatar betyder ”luftens gudinna” och det är där Rumrum fått inspiration ifrån när konceptet skapats. Rumrum har tagit fram ett unikt koncept där målning av båda tak och väggar står i fokus för att lyfta fram detaljerna som stuckaturer och takrosetter.

Ilmatar är en av de största och snabbast växande nordiska aktörerna inom grön energi. Från Finland har Ilmatar nu öppnat sitt första kontor i Sverige. För Ilmatar var det viktigt att hitta ett kontor med pondus och som inger ett stort förtroende när 50-åriga avtal ska skrivas mellan bolaget och markägare.

Flexibilitet har varit ett av ledorden hos bolaget då de är på en tillväxtresa och kontoret måste bemöta behoven och utmaningarna hos verksamheten.

Projektledare: Nicklas Jansson
Konceptansvarig: Magnus Andersson

Arkitekt: Fanny Klinteman
Fotograf - Stefan Lindher

Motivering
Rumrum har lyckats på ett bra sett att väva samman inredningen med fastighetens karaktär och med det skapat en trygg, trivsam och attraktiv arbetsplats. Utifrån behov erbjuder arbetsplatsen öppna och slutna ytor där varje millimeter av inredningen är genomtänkt och unik. Det här är ett kontor där man känner sig som hemma, här möts estetik och funktion till perfektion.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan