Mff worklounge

Eric Perssons väg 31 217 62, Malmö

Information
Storlek: ca 800 kvm. Färdigställdes 2022.

Inredningstankar/beskrivning om projekt av inredningsbyrån RUMRUM:

Resan tillsammans med MFF fortsätter och denna gången på en riktig triumfplats på Eleda stadion. Projektet har både gått under namnet work lounge och champions lounge, två namn som beskriver en flexibel yta som både ska fungera som arbetsplats och plats för interna och externa event.

Detta resulterade i ett utrymme med tidlös färgskala och en variation av möbelgrupper som ska kunna separeras eller kombineras och erbjuda olika typer av aktiviteter. Växtavskiljare separerar olika möbelgrupper och större zoner avgränsas med ton på väggfärg och matta.

Malmö FF är inte enbart ett fotbollslag i Sveriges högsta division utan även en stark växande organisation. Rumrum har återigen hjälpt Malmö FF att förändra och förbättra Eleda stadion där verksamheten har sin bas. Nyckeln i projektet har varit att samma projektgrupp har vått arbeta på de olika ytorna, vilket har skapat en röd tråd och en genomsyrande känsla i hela stadion.

Workloungen befinner sig i mitten av verksamhetens kärna med blick ut mot planerna.

Projektledare: Nicklas Jansson
Konceptansvarig: Magnus Andersson

Arkitekt: Sonja Lundeberg
Fotograf: Stefan Lindher

Motivering
I projektet ”Worklounge” har det inte bara handlat om sporten och att tillämpa en yta att matcha just fotboll. Utan att skapa en plats där folk kan mötas och känna en känsla av gemenskap och trygghet. Samt att skapa en tidlös lösning som är flexibel och kan anpassas till behovet för tillfället. Workloungen inger en känsla av en plats man vill befinna sig på under en längre tid. En sömlös gräns där arbete kan övergå till att stötta kärnverksamheten, fotbollen.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan