Consid

Cardellsgatan 8, 291 31, Kristianstad

Information
Utanför den vackra paradvåningen på 450 kvadratmeter beläget mitt i centrala Kristianstad, närmare bestämt vid Lilla Torg, vajar Consids flagga från fasadflaggstången. Fastigheten bär på en lång historia och har rymt många olika verksamheter. Den före detta frisörsalongen på hörnet är nu Consids inbjudande lounge som alltid står redo att bjuda upp till festligheter. Genom ett fönster i golvet inne i kontoret kan man blicka ner i den tidigare råkällaren som finns kvar sedan Skånska Banken huserade i byggnaden redan 1905. Numera är ytan anpassad och effektivt nyttjad för umgänge och aktivitet. Här har man verkligen tagit vara på varje kvadratmeter, ingenting är lämnat åt slumpen. Målet har varit att skapa en destination och mötesplats som utgår från våra mänskliga behov av att skapa, umgås, koppla av och fokusera. För att gestalta detta har hemmet varit en förebild.

Ett stort varmt trivsamt hem med plats för livets alla behov och variationer, föränderligt över tid men inte daterad. Med den förebilden inkluderar vi även de små detaljerna som böcker, vackra föremål, kuddar, tavlor, växter och krukor, ja allt som skapar ett hem. Golvet i Ölandskalksten, de höga innertaken, stuckaturen och kristallkronorna ger gemensamt en exklusiv känsla, och doften av nybryggt kaffe från köket sprider sig i hela kontoret och gör våningen välkomnande och varm. Här finns även arbetsrum för hela teamet, men även rum för enskilt arbete eller samtal. Konferensrummet präglas av sina tjocka väggar som lättas upp av ljusa textilier och designinredning. Här kan alla trivas!

Motivering
Den grundläggande filosofin bakom Consids inredning har varit att göra kontoret till en attraktiv destination, för både medarbetare och kunder. Vilket man verkligen lyckats med på kontoret i Kristanstad. Consids kontor i Kristianstad är en mötesplats för såväl medarbetare som vänner och familj. Historien i byggnaden har bevarats och förenats med moderna arbetsytor där ergonomi och arbetsro står i fokus. Här finns rum för både större och mindre event, möten och umgänge. Ljuset från fönstren ger lokalen liv och energi som förstärks av den hemtrevliga inredningen. Consid i Kristianstad är ett kontor som gör det möjligt för både medarbetare och verksamheten utvecklas på!

”Jag älskar att inreda Considkontoren. Jag vill skapa en tidlös mötesplats där folk känner sig hemma och vill stanna. Varje fastighet har en unik historia och egen energi. Det viktigaste jobbet är att känna av och känna in och sedan skapa en plats för samvaro. Det är tack vare uppbackning från bra fastighetsägare och engagerade kollegor som vi gång på gång kan skapa fantastiska mötesplatser och kontor runt om i Norden" säger Sofia Nilsson, Interior and Facility Manager på Consid.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan