Hedin Group

Betagatan 2, Göteborg

Information
Yta: 14,440 kvm
Antal medarbetare: ca 500
Plats: Göteborg
Inflyttningsår: 2023
Inredningsarkitekt: Krook & Tjäder
Arkitekt: Liljewall
Fotograf: Anna Kristinsdóttir

Hedin Group, en ledande aktör inom sin bransch, har nu flyttat in i sina nya lokaler på Hedin HQ som är ett imponerande kontorskomplex och har här samlat sina verksamheter under ett och samma tak med ett uttryck av modern elegans och funktion.
Med imponerande 14,440 kvadratmeter erbjuder Hedin HQ en mångfald av arbetsutrymmen och faciliteter. Här finns kontorsytor, en restaurang med plats för 200 matgäster och en konferensavdelning med en tillhörande hörsal. Med fokus på medarbetarnas välmående finns ett fullt utrustat gym med gruppträning samt tillgång till padel och boulebanor, vilket skapar en mångsidig arbetsmiljö som främjar både produktivitet och välmående.
I byggnadens centrala del finner vi en ljusgård. Denna harmoniska plats erbjuder såväl touchdown-platser för effektivt arbete som bekväma sittplatser för mer informella möten. Det finns även ett café i denna del av byggnaden. Den mångsidiga användningen av ljusgården skapar en dynamisk och flexibel arbetsmiljö för våra medarbetare. Detta är också en yta som våra besökare kan använda för att jobba mellan möten.
Mötesrummen är strategiskt placerade i en separat sektion av byggnaden för att främja samverkan mellan olika avdelningar och kundbesök. Denna arkitektoniska lösning skapar en naturlig mötesplats där olika team kan interagera och utbyta idéer på ett smidigt sätt.
Hedin HQ har lyckats kombinera modernitet med en varm och inbjudande atmosfär. Foajén välkomnar besökare i en elegant lobby och en noggrant planerad inredning skapar en känsla av bekvämlighet och samhörighet. Interiören är noggrant utvald med en materialitet och färgskala som går ton i ton, vilket skapar en välkomnande och ombonad känsla. Det finns en genomgående känsla av elegans och exklusivitet och med asymmetriska detaljer i de fasta snickerierna sammanbinds inredningen med sin exteriör.

Motivering
Hedin HQ är en inspirerande arbetsplats. Vår inredning är noggrant vald för att skapa en varm och inbjudande atmosfär där våra medarbetare trivs och känner sig avslappnade. Kontorets utformning främjar både formella och informella möten, vilket ökar kreativiteten och samarbetet. Det är en arbetsplats som inte bara underlättar för att göra ett bra jobb, utan också främjar välbefinnande och hälsa. Att utse oss till Sveriges snyggaste kontor skulle vara en bekräftelse på vårt engagemang för en balanserad och produktiv arbetsmiljö.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan