EVERSHEDS SUTHERLAND Advokatbyrå

Sveavägen 20, Stockholm

Information
Information
Arkitekt och Inredare: Basco Interiör AB
Projektledare: Forsen AB/Basco Interiör AB
Fastighetsägare: Skandia Fastigheter AB
Kontorsyta: 1 800 kvm

Beskrivning
Våren 2023 var advokatkontoret redo för inflyttning efter en totalrenovering med en ny utformning av design och anpassade inredda utrymmen till verksamheten. Ett kontor där färger, material, inredning, ljus, ljud, harmoniserar en miljö med trivsamma och stimulerande utrymmen samt med flera sköna avslappnade mötesplatser för alla som arbetar hos, eller besöker Eversheds Sutherland Advokatbyrå.
En rymlig ljus entré med ett välkommande av en båt i kristall och en designad receptionsdisk med trevlig personal är det som man möter när man kliver in på advokatkontoret.
Alla externa konferensrum finns placerade bakom glasväggar längs med i entrén, där kristallkonstverk i form av olika instrument har fått pryda samt namnge alla konferens och mötesrum.
Loungegruppen med bekväma fåtöljer som är placerad mitt emot receptionen, där receptionisten har ögonkontakt med besökarna.
I hjärtat av dessa 1800 kvm finns en stor samlingsplats som erbjuder, ett stort barkök, härliga platser att avnjuta sina måltider i, loungegrupper för kreativa samtal, även en aktivitetshörna med pingis och spel, allt med fantastisk akustik och omhuldat av gröna växter. Utöver det en 150 kvm stor solig altan som för tankarna till New York.
Växter finns genomgående i hela kontoret, på akustikpanelerna i alla korridorer, i lounger och på altanen.
Belysningen är lite över det vanliga genom takinfällda armaturer som ger ett fantastiskt ljus utan att blända, finns i alla utrymmen.

Motivering
Vi är stolta över att nominera Eversheds Sutherland Advokatbyrå och deras kontorslokal för utmärkelsen "Sveriges snyggaste kontor".
Eversheds Sutherland har skapat en arbetsmiljö som inte bara imponerar, utan också inspirerar och främjar både produktivitet och trivsel för alla som arbetar här.

Kontorslokalen är ett visuellt mästerverk.
Den har utformats med tanke på moderna designprinciper, med en harmonisk blandning av färger, material och möbler som skapar en kreativ och professionell atmosfär, toppat med noggrant utvalda konstverk som sätter prägel i flera delar av lokalen.

/Richard Sundqvist, Cushman & Wakefield

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan