Aktiv Ortopedteknik Sverige Ab

Barks väg 7, Solna, Stockholm

Information
När Exoneural och Ottobock skulle samlokaliseras så fick MER uppdraget att ta fram ett koncept för Ottobocks befintliga lokaler som skulle paras med de nya ytorna för Exoneural.

Ottobock är ett av värdens ledande medtechbolag som är specialiserat på proteser med mottot att förbättra självständigheten för personer med rörelsehinder. Exoneural med sin produkt Exopulse Mollii Suit är en revolutionerande helkroppsdräkt som kan lindra spasmer och smärta för patienter med t.ex. multipel skleros, cerebral pares och stroke.

Utifrån ledord som hållbarhet, tech och humanism så har MER tagit fram konceptet som ska vara en fond för de två bolagen. En sober, varm och omhändertagande grund har kombinerats med lekfulla designelement och en genomtänkt akustik och belysningsdesign. Med en medveten layout så har vi kunnat förbättra vardagen för de som har kontoret som arbetsplats. Arbetsplatserna har flyttats från den trafikstörda delen som vetter mot Bergshamraleden. En generös pausyta och lounge har istället tillskapats som sammanför medarbetarna i de båda bolagen. Med det här projektet visar MER att arkitektur kan vara ett kraftfullt verktyg för att sammanföra kulturer och skapa gemenskap.

Motivering
Men vem skulle inte vilja jobba här! :-)

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan