Gordon Delivery

Hammarbybacken 27, Stockholm

Information
Gordon Deliveries nya kontor i STHLM01 är en imponerande arbetsplats som omfamnar hållbarhet och kreativitet. Beläget på 18:e våningen av det karakteristiska kontorshuset Sthlm 01 på Hammarbybacken 27, erbjuder detta kontor en generös arbetsyta som sträcker sig över två tredjedelar av våningsplanet. Inflyttningen ägde rum i januari 2023, och kontoret utstrålar en unik känsla av rymd och ljus.

Inredningen är avskalad men samtidigt varm och välkomnande. Det som verkligen sätter detta kontor i en klass för sig är dess användning av återbrukade möbler och textilier, som skapar en unik atmosfär som reflekterar företagets engagemang för hållbarhet. Rekomo, tillsammans med arkitekten Markus Ravegård, har varit kreativa krafter bakom detta projekt, där även mattor och gardiner har fått nytt liv.

Detta kontor, som inkluderar konferensbord, arbetsplatser, loungeområden, och mycket mer, har en genomtänkt planlösning som främjar sammanhållning bland medarbetarna. Det har blivit en central plats där hållbarhet och design förenas för att skapa en arbetsmiljö som är både estetiskt tilltalande och miljövänlig. Fotografen Johan Eldrot har förevigat skönheten i detta kontor.

Motivering
Gordon Deliveries nya kontor i STHLM01 förtjänar titeln som Sveriges Snyggaste Kontor 2023 av flera anledningar. Detta kontor är en hyllning till hållbarhet, kreativitet och användning av återbrukade material.

Med en imponerande användning av återbrukade möbler och textilier har kontoret skapat en unik atmosfär som inte bara är miljövänlig utan också estetiskt tilltalande. Genom att använda återbrukade möbler och textilier har kontoret sparat tusentals kilogram koldioxidutsläpp, vilket visar på deras starka miljöengagemang.

Planlösningen främjar sammanhållning och kommunikation bland medarbetarna och skapar en trivsam arbetsmiljö som ger utrymme för kreativitet och produktivitet. Detta kontor representerar på ett föredömligt sätt företagets värderingar och vision om en hållbar framtid.

Med sina rostfärgade väggar, ljusa och rymliga utrymmen, och imponerande utsikt från den 18:e våningen är Gordon Deliveries nya kontor en inspiration för alla som värdesätter både estetik och hållbarhet. Det är en plats där arbete och design sammanförs för att skapa en arbetsmiljö som är i en klass för sig. Det är utan tvekan Sveriges Snyggaste Kontor 2023.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan